Nyhetsarkiv

To vinteranløp til før våren kommer

Publisert:

To anløp gjenstår før vintercruisene til Stavanger får et mer vårlig preg. Torsdag 21. mars kommer «Aurora» og tre dager senere kommer «Viking Sky» fra sine siste besøk helt nord i Norge. Begge skipene skal da tilbake til England for å skifte passasjerer og sette kurs mot andre og mindre vinterlige farvann.

Tyske dagsturister mandag

Publisert:

Mandag i åttetiden skal cruiseskipet «AIDAaura» være trygt fortøyd i Vågen i Stavanger. Anløpet var ikke ventet og ble meldt inn sent fredag, etter at skipet justerte seilingsplanen sin.

Saga fra nordlysjakt tirsdag

Publisert:

Vintercruise til Nord-Norge er blitt meget populært i England. De bidrar sterkt til at Stavanger nå er blitt helårshavn for cruiseskip. Senest lørdag var det forrige på besøk og tirsdag kommer det neste.

Aurora direkte fra Alta lørdag

Publisert:

Ukens andre cruiseskip besøker Stavanger lørdag. Da kommer ”Aurora” på retur fra nordlysjakt i Alta. Etter Stavanger skal hun til Southampton for å avslutte cruiset og begynne et nytt.

Viking er tilbake torsdag

Publisert:

Den siste februardagen er det klart for årets sjette cruiseanløp i Stavanger. Da kommer norskregistrerte «Viking Sky» for fjerde gang i år, etter å ha vært på nordlysjakt helt nord i Norge.

Siste sesong for «Saga Sapphire»

Publisert:

Mandag kommer «Saga Sapphire» på sitt første besøk i Stavanger i år. Det er siste året hun seiler for Saga Cruises før hun neste høst blir erstattes av et helt nytt skip som er under bygging.

Siste farvel for «Oriana»

Publisert:

Onsdag besøker cruiseskipet «Oriana» Stavanger for aller siste gang. Hun har vært i byen mange ganger før. Første gang var 11. juli i 2000. Hun er det eldste skipet i flåten til P&O Cruises, som nylig solgte det.

Ledig stillinger

Publisert:

Vi søker etter «Teknisk sjef» og «Konsernadministrativ koordinator»

Risavika blir bilimporthavn

Publisert:

Det er nå klart for bilimport direkte til Risavika. Et ledig området på Natuøya sør for det Fjordline bruker skal gjøres klar for opptil 1.000 biler i første omgang. Stavangerregionen Havn IKS (SRH) har inngått en helt ny kontrakt med billogistikkfirmaet Axess Logistics om import og lagring av kjøretøy

Samarbeidspartnere

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Klikk i denne boksen for å lukke den!