Nyhetsarkiv

Det blir god fart på cruisesesongen

Publisert:

Tolv cruiseskip sørger for tretten anløp og godt over tjue tusen utenlandske dagsturister til Stavangerregionen tredje uke i mai. Hovedsesongen er dermed i gang.

Kanskje du har sett våre nye farvannsskilt?

Publisert:

Stavangerregionen Havn IKS fikk godkjent med virkning fra 1.mai 2019 lokal fartsforskrift.Forskriften regulerer maks hastighet 8 knop i Risavika og Vågen i Stavanger med byøyene.

Tre cruiseskip midt i mai

Publisert:

Tre cruiseskip besøker midtre uke i mai. De har med nær 6.000 utenlandske dagsturister. De aller fleste er britiske.

Fire cruiseanløp denne uken

Publisert:

Fire cruiseskip besøker Stavanger den uken april blir til mai. To kommer mandag men de to neste kommer tirsdag og torsdag. Skipene har med om lag 10.000 utenlandske dagsturister til byen og regionen.

Cruiseskip i østerled

Publisert:

Søndag avslutter «Viking Sea» årets første uke med fire cruiseskip på besøk. Hun kommer fra Hardanger allerede i i sjutiden og blir liggende til halv to.

Et stort mandag og to mindre cruiseskip tirsdag

Publisert:

Mandag andre påskedag kommer «Azura» på årets første besøk, – det største cruiseskipet, så langt i år. Hun er på 115.000 brt, er 290 m lang og har god plass til 3.500 passasjerer

Tyske påskegjester tirsdag og fredag

Publisert:

Det kommer tyske cruiseskip til Stavanger både tirsdag og fredag I påskeuken. Begge skipene er på rundt 40.000 brt, er ca 200m lange og har plass til 1.300 passasjerer.

Briter på blomstringscruise

Publisert:

Mandag kommer «Saga Sapphire» på sitt tredje besøk i Stavanger i år. Hun ble bygget i 1981 i Tyskland. Hennes første navn var «Europa». Det nåværende navnet fikk hun i 2012.

Båtmesse i Børevigå gjestehavn 5-7 april

Publisert:

Båtmesse i Børevigå gjestehavn 5-7 april Nå til helgen blir det båtmesse fra fredag til søndag. Børevigå gjestehavn blir da følgelig stengt i perioden i tillegg til noe opp- og nedriggings tid. Benytt Vågen gjestehavn eller gjestehavnen ved siden av Bekhuskaien i perioden. Båtsesongen er rett rundt hjørnet - kom og la deg bli inspirert [...]

Samarbeidspartnere

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Klikk i denne boksen for å lukke den!