Samarbeider om Tall Ships Races

Havneselskapet Stavangerregionen Havn IKS og Stavanger kommune samarbeider om å arrangere The Tall Ships Races 2018 Stavanger.

Havnedirektør Merete Eik og Stavangers rådmann Per Kristian Vareide ser fram til å fylle havnen med flotte seilskuter sommeren 2018.
Havnedirektør Merete Eik og Stavangers rådmann Per Kristian Vareide ser fram til å fylle havnen med flotte seilskuter sommeren 2018.

Avtalen som nylig ble underskrevet gjør havneselskapet til medarrangør av arrangementet. Havnen deltar i planleggingen og gjennomføringen, og stiller hele halvannen kilometer kailinje til disposisjon langs sentrum av Stavanger.

– Tall Ships-arrangementene samler folk fra hele regionen og er en flott anledning for oss til å vise fram havnene våre. Samtidig gir Tall Ships Races oss en anledning til å gi dagens unge innsikt i den maritime tradisjonen som regionen fortsatt lever av. Vi er glade for å kunne være med å arrangere dette i Stavanger-regionene nok en gang, sier havnedirektør Merete Eik.

For kommunen og Tall Ships-prosjektet har det vært viktig å få en avtale om samarbeid med havnen på plass.

– Havnen er en viktig samarbeidspartner, og det er flott at de stiller med mannskaper, ressurser og kompetanse nok en gang. Dette er av uvurderlig verdi for arrangementet vårt, sier prosjektleder Knud Helge Robberstad.

Stavangerregionen Havn vil ta seg av de maritime aktivitetene knyttet til arrangementet samt alle havne-relaterte oppgaver for de besøkende seilskutene.

Stavangerregionen Havn IKS eies av kommunene Stavanger, Sola, Randaberg og Rennesøy.

Denne artikkelen ble publisert den 2.05.2017

Samarbeidspartnere

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Klikk i denne boksen for å lukke den!