Cruisedag med magisk sus

Tirsdag kan bli en magisk cruisedag i Stavanger. Det sørger navnene på de besøkende cruiseskipene for. «Costa Magica» og «Disney Magic» blir liggende i Vågen hele dagen. De to store skipene har med til sammen nær 6.000 passasjerer i alle aldre.

Costa Magica
Costa Magica

«Costa Magica» kommer først med over halvparten av tirsdagens cruisegjester. Det 272 m lange skipet er på 105.000 brt blir liggende ved Skagenkaien til kl.19. Før Stavanger har Costaskipet besøkt Bergen, Hellesylt, Geiranger, Åndalsnes og Flåm. De neste havnene er Bremerhaven og Amsterdam hvor cruiset avsluttes.

En snau time etter at Costaskipet har lag til, kommer «Disney Magic» til Strandkaien. Det er hennes første av to besøk i år. Hun er på snaut 90.000 brt,  er 300 meter lang og  kan ta  2.800  passasjerer. Skipet ser meget spesielt ut, med lekre linjer, spesiell dekor på skroget og med  Mikke Mus på de to skorsteinene. Stavanger er første havn på et ukelangt cruise. Hun seiler videre til Ålesund, Geiranger og Bergen kl. 17. Cruiset avsluttes i København.

Disney Magic
Disney Magic

Denne artikkelen ble publisert den 5.06.2017

Samarbeidspartnere

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Klikk i denne boksen for å lukke den!