HAVNEDIREKTØR – Klar for regionens mest spennende jobb?

Vil du bli vår nye havnedirektør?

Stavangerregionen Havn IKS («SRH») har omfattende og spennende planer for fremtiden. SRHs nye havnedirektør skal lede og videreutvikle havnen og havnens eiendommer for maritim næring, og skape konkurransekraft og vekst i regionen. Det er store muligheter for havneutvikling i alle tre eierkommuner; Risavika i Sola, Mekjarvik i Randaberg og Stavanger sentrum. Store deler av havnefronten i Stavanger sentrum skal transformeres i tråd med ny kommunedelplan, samtidig som det fortsatt skal være en aktiv sentrumshavn.

Vi ser etter deg som kan vise til gode resultater fra strategisk virksomhetsutvikling og lønnsom drift. Det er en fordel at du har kjennskap til maritim næring, skjæringspunktet mellom det offentlige og det private næringsliv, og til prosesser knyttet til nærings- og eiendomsutvikling.

Du har et sterkt forretningsmessig driv og motiveres av å skape resultater sammen med andre. Som leder er du synlig, samlende og inkluderende, og spesielt opptatt av å bygge gode relasjoner til medarbeidere, eiere og samarbeidspartnere. Sannsynligvis har du høyere utdanning og solid erfaring fra lederroller. Du har overblikket, ser helheten og kan identifisere deg med havnens verdier; dedikert, trygg og bærekraftig.

Kontakt styreleder Arnt-Heikki Steinbakk 992 26 999 eller Dag Vevatne i Visindi 916 56 111 for nærmere spørsmål om stillingen.

Søknad med cv lastes opp i Visindi sin portal senest innen 22. september 2021.

Etter søknadsfristens utløp vil det bli satt opp offentlig søkerliste. Det kan gjøres unntak fra offentlighet dersom søker ber om det, ref. offentlighetslovens § 25, andre ledd med hensyn til å bli unntatt. Vær oppmerksom på at opplysninger om en søker likevel kan bli offentliggjort. Søker vil bli varslet dersom unntak fra offentlighet ikke blir innvilget og gitt anledning til å trekke søknaden.

Denne artikkelen ble publisert den 24.08.2021

Samarbeidspartnere

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Klikk i denne boksen for å lukke den!