Nyhetsarkiv

Både dronning og konge i Vågen fredag

Publisert:

Det er royalt sus over navnene på ukens to siste cruiseskip. Fredag i åttetiden skal både «Koningsdam» og «Queen Mary  2» være trygt ved kai i Stavanger sentrum. De har trolig med om lag 5.500 dagsturister til regionen.

Et lite luksusskip torsdag

Publisert:

Torsdagens cruiseskip er lite og kommer på formiddagsbesøk. Det er Star Breeze som kommer på det første av fire anløp i år.

To korte skip på lange cruise

Publisert:

To korte skip på lange cruise De to cruiseskipene som besøker Stavanger onsdag er ikke av de største eller lengste. Begge er ute på lange cruise med til sammen rundt 1.500 passasjerer. Felles for cruiseskipene er også at begge er serieproduserte. Det ene som det tredje i en serie på åtte for nær 20 år [...]

God tirsdag med mange dagsturister

Publisert:

Tre cruiseskip besøker Stavanger tirsdag. Om lag sju tusen dagsturister ventes til byen og regionen. De fleste er nok europeere, men det minste skipet har ofte mange amerikanere med.

3.000 cruisegjester lørdag

Publisert:

Et lite og et stort cruiseskip besøker Stavanger lørdag. Begge har Stavanger som siste norske havn på sine vestlandscruise. Drøyt 3.000 passasjerer er med skipene om de er fullt belagt.

Spanjoler og briter på besøk torsdag

Publisert:

To cruiseskip med nær et par tusen passasjerer hver ventes til Stavanger torsdag. Britiske og spanske gjester blir det flest av. Begge skipene skal være ved kai kl 0800.

To skip fra langfart onsdag

Publisert:

Godt og vel tusen passasjerer er med to cruiseskip som besøker Stavanger onsdag. De er på lange cruise. Noen av passasjerene er om bord et par uker, andre opp til halvannen måned

Ny fransk visitt tirsdag

Publisert:

Tirsdag formiddag kommer det lille franske cruiseskipet «Le Boreal» på sitt andre besøk i Stavanger på en uke. Det åtte år gamle skipet er registret på Mata Utu, er kun 142 meter langt og på 19.944 brt. Godt og vel et par hundre passasjerer er om bord når skipet er fullt

Samarbeidspartnere

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Klikk i denne boksen for å lukke den!